Cidoniju čatnijs ir saldskāba piedeva, kas silda un pārsteidz. Gaļas ēdieni un siers garšo labāk ar cidoniju čatniju.
6,00 €
Cidoniju čatnijs ir pikanta mērce gaļas ēdieniem. Čatnijs pagatavots no “Ievgravu” cidonijām, sarkanajiem sīpoliem, ķiplokiem, medus un aromātiskām garšvielām. Lieliski papildina gaļas ēdienus, īpaši jēru un cūkgaļu, sader ar sieriem un ir izcils garšas akcentiņš uz rupjmaizes. Cidoniju čatnijs ēdienam piešķir dzīvīgumu un nelielu asumiņu, kas izceļ gaļas ēdiena garšu buķeti.
Uzglabāšana: vēsā, tumšā vietā (piemēram, pieliekamajā, 10–20 °C).
Pēc atvēršanas: jāglabā ledusskapī, +2…+6 °C temperatūrā, un vēlams izlietot 2–4 nedēļu laikā.