Cidoniju sīrups

Cidoniju sīrups ir lieliska piedeva desertiem, siltajiem dzērieniem vēsā laikā, kā arī atspirdzinošiem dzērieniem, smūtijiem un kokteiļiem vasarā. Gatavojot dzērienus, ieteicamā pagatavošanas attiecība 1:8. 

 

Price range: 3,00 € through 5,00 €

Cidoniju sīrups –  vitamīniem bagāts produkts ar patīkamu skābumiņu un smaržu. Tas ir ne tikai gards, bet arī vērtīgs – cidonijas ir dabisks C vitamīna avots, kas palīdz stiprināt imunitāti.

Kāpēc izvēlēties?

  • Cidoniju sīrups ieguvis kvalitātes zīmi “Zaļā karotīte”
  • Cidoniju sīrupam nav pievienoti garšas pastiprinātāji vai citas pārtikas piedevas
  • Vitamīniem bagāts produkts
  • Praktiska dāvana
  • Piemērots ikdienā un svētku galdam
  • Dabīga alternatīva citronam un cukuram

Cidoniju sīrupa lietošanas idejas:

  • Piedeva karstiem, dzirkstošiem un aukstiem dzērieniem – 
  • Pārlej pankūkām, desetiem, putrām
  • Cepumu vai kūku garšas pastiprināšanai

Saturs: cidonijas 50%.

Sīrupa virskārtā novērojama izgulsnēšanās, ko veido augļos esošie dabīgie fermenti un vērtīgās pektīnvielas, tāpēc lūgums pirms lietošanas sīrupu saskalot.

Uzglabāt vēsā, sausā vietā. Pēc atvēršanas glabāt ledusskapī un izlietot 2 mēnešu laikā.

Nogaršojiet arī citus Ievgravu dārza produktus:
“Cidoniju sula”, “Cidoniju džems”, “Cidoniju čatnijs”.

Vairāk par krūmcidoniju vērtīgajām īpašībām var uzzināt tīmekļa vietnē Lauku tīkls

100 g produkta: enerģētiskā vērtība: 213 kcal (907 kJ); ogļhidrāti 51,4%; olbaltumvielas <0,1%; pelnu saturs 0,20%; mitrums 46%; skābums 2,3% (pārrēķinot uz bezūdens citronskābi); tauki <0,09%.