Cidoniju džems 300g

Cidoniju džems ir piemērots ēšanai ar pankūciņām, sieru vai gaļas ēdieniem. Džemu var izmantot dažādu desertu un kūku pagatavošanai.

4,00 

Cidoniju džems ir saldskābs gardums, kas pagatavots no Ievgravu dārza cidonijām. Džemu gatavojam, lēnām vārot cidoniju biezeni, lai saglabātu raksturīgo cidoniju garšu, vitamīnus un tekstūru. Tas ir ne tikai gardums ikdienai, bet arī bagatīgs C vitamīna avots, kas atgādina bērnību un sildošas brokastis ziemas rītos.

Kāpēc izvēlēties?

  • To gatavojot, nav pievienoti garšas pastiprinātāji un citas pārtikas piedevas
  • Cidoniju džems ieguvis
  • Roku darbs
  • Piemērots dāvanai vai gardumu komplektiem

Lietošanas idejas:

  • Uz grauzdētas baltmaizes
  • Kā piedeva pankūkām vai gaļas ēdieniem
  • Sader ar sieru, īpaši ar brie vai kazas sieru
  • Ievārījuma pildījumam konditorejā
  • Kā saldskābs nasķis pie tējas

Uzglabāt vēsā vietā. Pēc atvēršanas glabāt ledusskapī un izlietot 2 mēnešu laikā.

Iepazīsti arīcitus Ievgravu gardumus: “Cidoniju sukādes”, “Cidoniju zefīrs”